2011. július 26., kedd

Barnikám új járgánya:)a régi sajna tönkre ment...ezt arra vettem ha megyünk el hosszabb útra akkor még tudjon mibe aludni..........




2011. július 15., péntek

Siófok!!!!!!!!!

tegnap Barnikámmal a kerilányomékkal lementünk Siófokra...odafele busszal mentünk.......hamar lent voltunk....gyorsan kipakoltunk,átöltöztünk, majd megreggeliztünk és már mentünk is be a vízbe..ami isteni hőmérsékletű volt na de a mélysége KATASZTRÓFA!!!!!!!!!!!!!!!!a bolyán túlra kell menni hogy úszni lehessen.a nagy része már kacsaúsztató.meg babapancsoló..bokáig ér a víz.......lassan már víz se lesz a Balatonba!!!!!!!
de ezeket eltekintve nagyon jó.......minden Balatoni látogatáskor beszerezek pár papucsot!!!!!!!!!!!:)))api már nem is csodálkozott rajta:)
Barnika eleinte félt a víztől,nagy volt neki ......de u
utána élvezte nagyon..főleg a sarat élvezte..kaptam is tőle a számba egy lapátnyit.igaz véletlen volt de még este is éreztem a fogaim alatt ahogy ropog a homok:)))
hazafele vonattal jöttünk NAGY ÖRÖMÖMRE!!!!!!!!!!!IMÁDOM
vonatokat!!!!!!!!!!!!!!!!de ahogy látom már Barnika is szereti őket...

és akkor most beszéljenek a képek!:)))




2011. július 12., kedd

névnap!:)

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK KIS KERESZTLÁNYOMNAK IZÁNAK!!!!!!!!!!!!!!

Keresztlányom,Máté,Barni:):)

tegnap volt egy hete hogy a keresztlányomra és testvéreire vigyáztam!!!!!!:)
jó volt,izgalmakkal és nehézségekkel teli hét volt!!!!!!
de legalább több időt tölthettem a kis Izával:))))))))nagyon élveztem főleg a reggeleket amikor csinosan felöltöztettem és copfba rakhattam a haját......nagyon jó volt!!!!!!!!!
a nagyobb testvérei sokat segítettek!!!!!!!!!!
párom közbe dolgozott így ő csak csütörtök reggel jött utánunk..nagyon hiányzott addig!!!!!!!!!!!!
közbe azért hogy ne a panelba kelljen megfőnünk kihoztuk a gyerekeket hozzánk és egész napot fürödtek velünk együtt.......és csak este mentünk vissza velük........jó kis nap volt!!!!!!


Máté:ő már lassan két hete a szüleimnél nyaral........telefonon beszélünk.nagyon élvezi hogy ott lehet.......:))))
Barni:kis döbrögim..........ez lett beceneve mert olyan kis pocakja van..ez meg is látszik már a mérlegen!!!!!!!:)) 
már nem sok van hátra.....kb 2-3 fog és kint van az összes!!!!!!!mindezt egy hang nélkül!!!!!!!!hála égnek ő is olyan mint a Máté volt.nem szenvedtek a fogzástól!!!!!!!!!!!:))))))
tegnap Barnikámat lenyírtam mert bár nem volt nagyon nagy a haja de láttam hogy nagyon izzad.......nagyon édes lett!!!!!!!!